tisdag 7 april 2009

Tänk vad våren påverkar sinnesstämningen. Här uppe i norr växlar vädret mellan varma vårdagar och kalla snöoväder. Vissa dagar när morgonen gryr ligger det flera cm snö ute och det är grådassigt i luften. Dessa dagar känns ofta extra tung när det är dags att gå ut och plaska i slasket på vägarna. Men vips så kommer det mornar när solen värmer, vårfåglar kvittrar och det solen gnistrar sagolikt på den snö som ligger kvar på älven. Dessa dagar känns allt så enkelt och inget syns omöjligt.

Nu var det ganska länge sedan jag skrev ett kostinlägg och det tycker jag är tråkigt. Jag skull vilja uppdatera bloggen oftare men tar tydligen inte mig för det så ofta som jag önskar. Tyvärr kommer det inget nytt kostinlägg denna vecka heller... Jag åker till Åre i morgon tillsammans med några kompisar. Det känns helt underbart att komma iväg en sväng och lägga jobb, träning och skrivande på hyllan några dagar. Såg nyligt på vädret att det skulle komma in ett högtryck över Sverige och det passar ju alldeles perfekt! Tänk om solguden kommer att lysa på oss över Årefjällen.

Jag önskar er alla en underbar påsk!

4 kommentarer:

 1. Njut av vänner och go mat. Önskar dig vännen en underbar påsk.
  Kramar Jossan

  SvaraRadera
 2. Ha det skönt vår son, det hade ju varit trevligt om vi kunnat fira Påsken gemensamt, men det kommer fler påskhelger!
  Hälsa till grabbarna och ha en SKÖN & avkopplande helg i glada vänners lag!
  P/K Ma & Pa

  SvaraRadera
 3. Hoppas du och Mattias får några riktigt härliga dagar i skidparadiset Åre. Du är då minst sagt väl värd lite ledigt från jobb, plugg, träning, kostrådgivningar och skrivande. Önskar dig en riktigt skön och trevlig påsk Anders! STOR KRAM

  SvaraRadera
 4. Hoppas att solen lyser lika starkt åt Åre som åt Klimpfjäll. Njuuuuuuuuut!

  SvaraRadera