måndag 7 september 2009

Ett nytt kapitel

Vad tiden går fort. Var det inte alldeles nyss som solen började värma och vi började se sommaren framför oss? Jag såg fram emot mycket vila, strålande sommardagar på havet och många dopp i Umeälven. Visst har det varit några sådana dagar, men ack så få. Innan man vet ordet av så är sommaren förbi igen och det är ett helt år tills nästa "beachdag".

För två veckor sen flyttade jag till Gävle för att börja på ett nytt kapitel i mitt liv. Med stor förväntan och efter lång längtan har jag och Josefine äntligen flyttat ihop. Att flytta från Umeå och norrland trodde jag aldrig skulle hända. Tydligt har jag sett migsjälv utvecklas och skapa familj i någon by eller något sammhälle i Umeås omnejd. Staden har varit mitt smultronställe. Jobb, familj, vänner, sommardopp i älven och gymmet Träna på Teg var grundstommen i min vardag. Att förändra den sitvationen fanns inte på min karta. Men när kärleken öppnat mitt hjärta och molnen skingras även fast solen lyste var valet enkelt. Där Josefine bor vill jag bo, det är där jag vet att den absoluta lyckan finns. Trott vetskapen att flytta från Umeå skulle riva upp mina rötter, att släppa taget om all den trygghet någonsin lutat mig mot, sitter jag nu här, i Gävle, mitt nya hem.
3 kommentarer:

 1. Dessa Josefinor, kan driva en till vad som helst, till och med flytt från Umeå;O) hi hi

  Kram och ha en underbar dag min vän

  SvaraRadera
 2. Va kul att ni Äntligen har flyttat ihop... :-)
  Åsså bor vi ju lite närmare varandra nu.. Räkna med att Vickan kommer att komma å hälsa på nått tag framöver.. min moster å min Kusin bor ju i Gävle så Jag ringer då jag är påväg ner med X-tåget .. :-) *KRAM KRAM*

  SvaraRadera
 3. huset ser ju nästan likadant ut som i umeå, gult å fint:)

  SvaraRadera